Philips

"Let’s make things better" als slogan hebben ze laten vallen. En volgens mij is dat terecht: ze kunnen dat namelijk helemaal niet. De uitvinder van de CD kan geen fatsoenlijke DVD-recorder maken. En erger: als-ie na iets meer dan de garantieperiode van 1 jaar stuk gaat, lachen ze je heel hard uit.
Die van ons had al vanaf het begin moeite om DVD’s te branden. Toen hij (binnen de garantieperiode), met een schijfje erin, niet meer wilde opstarten, werd hij ‘gerepareerd’: het schijfje werd eruit gehaald. Branden ging nog steeds gebrekkig. En binnen 2 jaar na aankoop startte hij helemaal niet meer op; bekend probleem, zie link hierboven. DVD-station eruit gesloopt, ander merk erin, en nu doet-ie het weer… temninste: lezen. Een ding is helder: de volgende wordt niet van Philips. En, speciaal omdat Philips z’n klanten zo belabberd behandelt: philips.brakketroep.nl!

Comments

  1. T Feenstra
    September 5th, 2010 | 15:04

    Ik heb al 6 videorecorders 5 dvd/hdd recorders van philips versleten allen direkt of na een jaar stuk.heb nu sony hdd rec werkt al 4 jaar prima.ik nooit geen philips weer.Tjeerd Feenstra

Leave a reply