Rabobank

Door de reclames zou je haast denken dat de Rabobank een vlotte, jonge bank is. Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Op hun toegankelijkheidspagina staat namelijk dat een deel van de site werkt met Firefox 1.x. Tevens noemen ze de link waar je de meest recente versie van Firefox (en IE, als 2e, keurig!) kan downloaden. Echter… die meest recente versie van Firefox is… 2.0. En laat de site het nou nauwelijks doen met 2.0: alle tekst in de menu-items is weg, de site is dus niet te navigeren. Brak! Daarom: rabobank.brakketroep.nl!

Edit: Het blijkt aan FlashBlock te liggen. Blijkbaar weet de Rabobank niet hoe je in (X)HTML een klikbare tekst moet maken, en doen ze het dus maar met Flash. Tip aan Rabobank: ga eens hier kijken, kunnen jullie nog wat van leren.

No comments yet. Be the first.

Leave a reply